صفحه اصلی
طرح برهان
بسمه تعالی
طرح برهان در سال ۱۴۰۰ در مدارس ۱۵ استان اجرا می شود! |
حجت الاسلام و المسلمین سید وحید معتمدی معاونت فرهنگی و تربیتی سازمان سما به همراه سرکار خانم جوانشیر در روز سه شنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۰ به پژوهشکده اعجاز قرآن دانشگاه شهید بهشتی آمدند و از دکتر طالبپور به عنوان رئیس پژوهشکده اعجاز قرآن و مسئولین طرح برهان تقدیر نمودند.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام محمدحسن روحانی به عنوان دبیر طرح برهان از اجرای این طرح در مدارس سما که در سال تحصیلی ۱۳۹۹_۱۴۰۰ در استان های کردستان، ایلام، کرمانشاه، همدان و زنجان برگزار شد گزارش مفصلی را ارائه کرد و بیان نمود: در طرح برهان تلاش شد تا خروجی های پژوهشکده اعجاز قرآن به زبان نوجوان در قالب کلاس های مجازی و آنلاین به دانش آموزان هفتم، هشتم و نهم متوسطه اول توسط اساتید خبره ارائه شود.
ایشان همچنین افزود: طرح برهان در سال گذشته در دو دوره و هشت نشست با عنوان سلسله نشستهای "نکتههای علمی در قرآن" برگزار شد.
در دور اول چهار نشست با موضوعات، تگرگ، حرکت کوهها، صحبت کردن مورچگان و آب منشا حیات در قرآن برگزار شد.
همچنین در دور دوم چهار نشست با موضوعات پیشانی مرکز کنترل دروغگویی، حرکت خورشید، حیات در کرات دیگر و سالم ماندن جسد فرعون در قرآن برگزار گردید:
ایشان در ادامه اساتید طرح برهان را از نقاط قوت طرح خوانده و افزودند: دکتر مصطفی مرادی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و حافظ کل قرآن و یا مهندس محمدرضا بشارتی دانشجوی دکتر در رشته کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف و پژوهشگر قرآنی هستند که ارتباط مستقیم این افراد با دانش آموزان برای آنها امری جذاب بوده و به همین دلیل دانش آموزان در ارزیابی ها با نمرات و نظرات بسیارعالی و مثبت از اساتید تقدیر نمودند.
نشست اول از دور اول:
در پایان دبیر طرح برهان ضمن قدردانی از زحمات معاونت فرهنگی و تربیتی سازمان سما تاکید کردند: اگر پیگیری ها و حمایت های حاج آقا معتمدی، خانم جوانشیر و مدیران استانی نبود امروز طرح برهان شاهد این موفقیت نبود که بیش از ۲۰۰ دانش آموز به صورت اختیاری در نشست ها و ارزیابی ها حضور فعال داشته باشند و با نظرات مثبت و حمایت ها از این طرح پشتیبانی کنند.
در ادامه جلسه دکتر علیرضا طالبپور، رئیس پژوهشکده اعجاز قرآن ضمن قدردانی از اعتماد سازمان سما به این پژوهشکده تاکید کردند: بدون شک پیگیری های حجت الاسلام روحانی عامل موثری در به ثمر رسیدن طرح برهان داشته است. ایشان همچنین ضمن معرفی کلی از ساختار، اهداف و برنامه های پژوهشکده اعجاز قرآن خاطر نشان کردند: پژوهشکده با ۱۴ سال تجربه آمادگی کامل دارد تا طرح برهان را با آماده سازی محتوای علمی و متقن حمایت نماید.
ایشان در بخش دیگری از بیانات خود ضمن انتقاد از مسئولین فرهنگی آموزش و پرورش به خاطر فرصت سوزی و عدم بهره گیری از چنین طرح های قرآنی و دانشگاهی خوبی افزودند: قاعدتا در نظام اسلامی باید از وجود چنین طرح هایی استقبال و حمایت شود که چنین انگیزه ای در مسئولین دیده نمی شود.
در این دیدار دکتر مصطفی مرادی از اعضای هیئت علمی پژوهشکده استقبال و ارسال فایل های صوتی توسط دانش آموزان را نشان از پویایی طرح دانستند.
در پایان حجت الاسلام و المسلمین سید وحید معتمدی ضمن تشریح برنامه ها و اهداف سازمان سما فرمودند: در سال تحصیلی گذشته چندین طرح در سازمان سما برگزار شدند اما طرح برهان بدون شک موفق ترین و بدون دردسر ترین طرح بود که با استقبال مدیران فرهنگی و دانش آموزان مواجه گردید.
ایشان ضمن اینکه اعطای گواهی حضور و تقدیرنامه به دانش آموزان را از نقاط قوت طرح دانستند، افزودند: سازمان سما آمادگی دارد تا در سال تحصیلی ۱۴۰۰، مقدمات اجرای طرح برهان در مدارس ۱۵ استان سما را فراهم نماید.
معاون فرهنگی و تربیتی سازمان سما در پایان خطاب به رئیس پژوهشکده اعجاز قرآن تاکید کردند: شما باید آماده باشید تا مسئولین آموزش و پرورش به شما دست کمک دراز کنند چراکه مدارس سازمان سما ماکت کوچکی از آموزش و پرورش هستند و زمانیکه طرحی در این مجموعه با موفقیت اجرا شود باید انتظار اجرای طرح در ماکت بزرگ آموزش و پرورش را داشته باشد.
ایشان پس از رایزنی با دکتر طالبپور در مورد همکاری پژوهشکده و سازمان سما در اجرای مشترک دوره تربیت مربی، با اهدای لوح تقدیر از رئیس پژوهشکده، مدیر، دبیر و اساتید طرح برهان تقدیر نمودند.
نشست دوم از دور اول:
نشست سوم از دور اول:
نشست چهارم از دور اول:
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://borhan.sbu.ac.ir/ مراجعه شود.